Warning: Zend OPcache API is restricted by "restrict_api" configuration directive in /data/web/virtuals/339859/virtual/www/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/File.php on line 342
výzva nebo prosba o podporu

Přišel mi několikrát přeposlaný mejl. Jedná se o hlasování o podpoře pro naši radioamatérku Šárku OK2SVA.

Ahoj,
omlouvám se, že Tě otravuji tímto emailem, ale zkouším sílu radioamatérské komunity. Protože věřím, že si dokážeme pomáhat. Věnuj mi prosím pár minut svého času. Předem za to děkuji.
Nejprve bych se chtěla představit. Radioamátéřině jsem se věnovala odmala, kdy moje první spojení bylo za radioklub OK2KDJ někdy v 10-11 letech. Klub vedl Mirek OK2SIA, který bohužel už není mezi námi. Byl to skvělý učitel a úžasný člověk. Splnila jsem i slib, který jsem mu dala a to že si udělám koncesi. A ano, nyní jsem Šárka OK2SVA. Reprezentovala jsem 2x ČR na YOTA (Youngsters on the air). Jednou ve Finsku a podruhé ve Velké Británii. Bavila mě především SOTA. S příchodem střední a vysoké školy času moc nezbývalo a tak jsem jen aktivně podporovala radioamatérské setkání ve Frenštátě p. R. pořádáné dlouhá léta Frantou OK2VFS. A stále pokračujeme. Na dalším se můžeme potkat 27. 4. 2024. Jsi srdečně zván.
Nyní k věci. Ráda bych se vrátila k radioamatéření, ale v podnájemním bytě moc nesvedu. Plánovala jsem nějakou dobu zpátky stavbu malého domku. Inflace, zdražování a krize ukončily můj velký sen o vlastním bydlení a o návratu k vysílačce. Výrobce cihel Heluz před měsícem vyhlásil soutěž o půl milionu na cihly, což by mi umožnilo v tomto snu pokračovat. Se svým videem jsem se probojovala přes porotu do finále. Zde rozhoduje veřejnost.
Jako radioamatérka radioamatéra bych Tě touto cestou chtěla moc poprosit o podporu mého projektu a hlasování v soutěži. Odkaz zde: HELUZ Projekt roku 2023 (Soutěžící č.4 Kopřivnice)
Hlasování je jednoduché a rychlé. Vyplňuje se pouze tvé jméno, příjmení a email. Nic víc. Navíc bude vybrán jeden hlasující a ten vyhraje bednu sektu.

  Prosím zároveň o případné sdílení komukoliv a kdekoliv. Každý hlas se počítá, děkuji.
Pokud bys měl jakýkoliv dotaz, napiš. Ráda odpovím nebo se těším na případné setkání. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  Děkuji.
73 a 88!
Šárka OK2SVA